Multifunctional Center Ugovizza

In the old railway grounds, with an area of 25 thousand square meters, unfolds a new idea of sociability. Paragraph in the winding of the valley, surrounded by high mountain scenes in Friuli, architecturally shaped the possibility of economic and social rebirth of an entire community. The project involves the construction of a museum exhibition, a sports hall, a wellness center and an arena with multipurpose field joined together by a summary of paths and squares arranged longitudinally with respect to the presence of the rail. The modern appearance, volume and simple lines of the new buildings and new external work is a counterpoint to the memories of the old built-up appearances built. The project does not want to erase the memory of what was, on the contrary he wants and means to emphasize through the mechanism of "reverse aesthetic".

Info
YEAR PLACE
2004 MALBORGHETTO VALBRUNA (UD) - IT
Share: